Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

11.1.09 Hamsterit voivat hyvin, meille tuli uuden vuoden jälkeen lauantaina hoitoon hamsteri, Sinetti talvikko naaras, se on vielläkin, Sinetti on ollut vähän  laiska se ei edes tule mökistään, Välilä katon että onkos  se kuollut ku ei tuu?..

 12.1.09

Hei! Lumipallo on nyt ruvennut näyttämään vanhuuttaan ja paljon..  se ei enään oikein jaksa mitään, joten en halua stressata sitä millään ylimääräisellä..  Vili taas herää jo kuudelta illalla leikkimään..  :D  Sinettikin tuli mökistään ulos..  Mutta vasta aamulla. heti kun pistin valot.. :D Että semmoista tällä kertaa:D

19.1.09

Hei!  No Sinetti lähti hoidosta pois, sain siitä 10 e palkaksi :D Lumpan kanssa ei enään pärjäillä mitenkään hyvin =(  Koska voimat heikentyvät ja se laihtuu =(   Kohta on Lumipallon aika =(   Eka Luulin et Vilillä on sokeri tauti...  Koska se joi nii  paljo...   Mut mulle kasvattajat kerto et se juo siks koska sil on tylsää :( No annoin sille eile kiikkulaiudan mikä on Lumipallon vanha.. Koska Lumipallo ei enää käytä sitä.. Juoksu pyöränki oon ottanu pois koska jos se JUOKSIS siin nii sil menis kunto huonoks =(      Sit siivosin eile Lumipallon ja Vilin häkit =D  Oli iha onnessaa =D  Heippa!! Ja tulkaa lukee toistekki !!

29.1.09

Moi! Tänään on musta kiva päivä =)  Mul on tänään synttärit!! Kyllä mäki vanhenen xD  hamsujen häkit siivosin maanantaina, ja sitä ennen siivosin viikko sit ..  Eilen annoin hamsuille mietoo omenaa =) Tykkäsivät paljon =) Vilillä on melkeen aina ripulia..  Joudun sen takia siivoamaan useasti Vilin häkkiä..  Vilille annan joskus riisiä että jos vatsa menisi parempaan kuntoon ja sitten kuten moni tietää sekoitan PRO-DIGEST ainetta Vilin veteen, sen pitäisi auttaa.. No mutta ei ollut muuta kerrottavaa =)  Heippa!

11.2.09

Lumipallo täytti 8.2. 2v. Joten se on jo tosi vanha..  Kun katoin Vilin syntymä todistusta tarkkaan siellä oli syntynyt: N. 15.10.08. Eli se ei oo vältti syntyny just sinä päivänä..  Vilille ja Lumipallolle kuuluu hyvää =) Paitsi oon huomannu et Vilil on löysä vatsa !  No ei se mitään..  Mutta moikka!

24.2.09

Moi ! Lumipallo voi hyvin ja on hengissä =)  Eilen Vili oli löysä ja sit ku laitoin sen varovasti lattialle kävelee nii se kaatu.. sil oli koko aja silmät kiinni.. Valvoin koko aja.. sit se oli kylmä.. Oon ite nyt hirveen väsyny.. Mutta kaikkein huonoin uutinen on se.......   Että Vili  kuoli :'(  Kun Vili on saksasta nii epäilen et sil oli jo syntyessää joku tauti..  No mutta hyvä uutinen on se et sain Vilin tilalle uuden hamsterin. Se on kans syrkki.. Naaras.  Värii ei kerrottu siin lapus. sen nimeks tuli Peppi

29.3.09

Pepin väri on Musta. Ja sil on valkosta sen leuas ja se on vaan pieni väri virhe joka on aika yleistä noilla.. No Oon menos Pet-Expoon Hamsulaiseni kanssa=)

8.4.09

No joo.. En sit mennykkää sinne näyttelyy :( Peppi on hirvee nirso. Lumipallo voi hyvin. Oon antanu hamsuille salaattii ja raejuustoo.

20.5.09

Moi. Peppi on täs ruvennu karkailee aika paljon mut keksittii sellane konsti et se ei pysty karkailee.. Laitettii rautalankaa siihe häkin luukkuu et se ei saa sitä auki. Hamsteri, Voi hyvin.. Nimittäin. Lumipallo kuoli. Lumipallo oli  vanha. 2v. 3kk. Hyvästi Lumipallo rakkaani!

19.6.09

Moi, Hyvää kesää kaikille! Peppi ottaa rennosti koko kesän :)  Oon ollu kangasalal ja Saimaas. Joten sil aikaa Äiti on hoitanu Peppii. Peppi ei ykyään enää nuku sen pesäs vaa siin ulkon. Se on laittanu putken sen pesää =)  Että sellasta

22.6.09

Moi, sain 2 kanii. Dumle on tyttö. Herkules poika leikattu.

Herkules on hermeliini risteytys ja Dumle on kääpiöluppa.Ihania otuksia. Herkules on 4 ja Dumle 2 vuot.  Mutta... Moikka.

29.7.09

Syksy on jo tulossa ja paljon on kerinnyt tapahtumaan. No kerron nyt. 1. Herkules on ehkä 2? Ehkä 4 ? 2. Kanini karkaavat paljon. 3. Herkules ei enään ole ujo. Dumlesta on tullut todella ärhäkkä. 4. N. 1-2 vko sitten Peppi karkas. Pääs tietekki kanie häkkii ja Dumle meni purasee sitä ( Herkuleksen sai mukaan houkuteltua ), sillee et Pepiltä repes turkki ja verta tuli. Soitettii eläinlääkärii ja ne sano et perjaattees siihe vois laittaa tikit mut jos siihe laittais tikit nii se jouduttais nukuttaa. Ja jos sen nukuttais nii se kuolis ilmeisesti koska se aine  on niin vahvaa noin pienelle eläimelle. Joten joudumme käyttämään sellaista eläintten puhdistus ainetta haavaan. Haavan on jo ruvennut kasvamaan hiukan turkkia. 5. Eilen kanit saivat Porkkanaa. 6.Tänään kanit saivat porkkanaa. 7. Tänään Peppi saa omenaa tai porkkanaa. Myös salaattia.


05.10.09

HIRVEITÄ UUTISIA!

Eilen menin ottamaan Peppiä syliin, rapsuttelin puruja ( Kello oli n 08.30), kuten normaaliin tapaan, Yleinsä Peppi tulee silloin, Peppi ei tullut, silitin Peppiä turkista, ja ei mitään, otin Pepin kukkaruukun( Missä Peppi Nukkui ) Ja menin näyttämään Äidille, Onko se kuollut? Minulta tuli kyyneleitä, ja huomasimme, Se on kuollut ;(
Hyvästi Peppi Rakas! Menit sateenkaaren tuonne puolen.


12.10.09

Jipii, kotilot tuli kotiin:) On luonnosta ja ollu kaverilla tosi kauan, mut se ei jaksanu hoitaa ( vaikka väitti että kyl se viel kaua jaksaa ) ja sit se piti niit parvekkeel. se ei oikeestaa antanu niille ees välil ruokaa :o No onneks ne on nyt kotona ( boxis ). Niit on 2, Hany ja Salama. Saan 31.10-1.11 Talvikko naaraan<3 On kasvatajalta ja onneks.

14.10.09

Hyvin on kotilot kotiutunu. Kummatki kiipeilee boxii pitki koko aja kattoon :D En millä malttais oottaa et se Talvikko vaavi tulee<3

15.10.09

Moihh, Dumle ja Herkules on ruvennu niiku "Ärsyttää" toisiaan koko ajan :/ Sit ne rupee häkis jahtaa toisiaan ja sillee.. Hm, mut sit otan yleinsä Dumlen sielt pois ettei ne jatka, sitku on menny jotai 5min nii laitan Dumlen takas, ja ne on jo unohtanu ( ONNEKS ) koko jutun :)

20.10.09

Moikka. Kaneilla on ollu jo kohta puol vuotta karvanlähtö:/ Hmm, lähteeköhän se ? No ei se haittaa:D Paitsi että suuhun menee aina karvoja :/ Viikonloppuna vein Dumlee ulos=)

25.10.09

Heippa, siivosin pe kanien häkin, en oikeest aina muista päivitellä ku siivoon niitten häkkei ku aattelen sitä uutta hamsuu<3 Alle viikko että se tulee meille:) Tänää ku otin Dumlen sylii nii sil lähti oikeest ihan tajuttoman paljon karvoja, Herkulesta pidän sitte illemmalla:)

28.10.09

Eilen annoin kaneille kurkkuu:) Dumle söi suurimman osan -.-" Sitte eilen ja tnään annoin kotiloille kurkkuu. Taitaa olla niitten lempi herkkua:) Koska syö sen niin nopee:) Hany oli niin söpö ku se söi <3 Hmm... Ja vaan 3 pvää et haetaan se talvikko:)<3

31.10.09

Hei, siivosin eilen kanien häkin. Mutta kanit ovat jo heti sotkemassa häkkiään. Talvikko tuli tänään kotiin. Noh, nyt kerron mikä tuli nimeksi. Vadelma Pilvi. Mutta kutsumanimiä on monta; Pilvi, Vadelma, Wattu, Vattu ja tietenkin, Vadelma Pilvi! Rakkaalla lapsella on monta nimeä:D Pilvi tykkää banaanista, mutta kurkkua ei edes maistanut :/ Ihana hamsteri:) <3

4.11.09

Pilvi on tottunut hywin uuteen kotiin ja on tosi sulonen. Kädessä on ollu ja ei pure. Oikea ihanuus<3 :)

6.11.09

Toissa päivänä harjoittelimme Pilven kanssa agilityä, ei oikein tajunnut mistä on kyse..:D Eilen harjoittelimme taas, ja kyllä se alkoi hiukan tajuamaan!. Hyvä asia;) Tänään siivosin kanien häkin:) Hyvin malttoivat odottaa.

12.11.09

Huomenna siivoon kanien häkit. Kanit muuttaa pois meiltä sunnuntaina..  Muuttaa mummin tutulle:) Pääsen kattoo Dumlee ja Herkulesta aina sinne joskus, ja saan tietää kuulumisii ja joskus nähä ehkä kuvia:) Ku mul on vaa Dumlelle ja Herkulekselle häkki meil, eikä ne pääse niin usein kävelee maahan, nii siel ne saa oman huoneen ja on varmasti hyvä olla. Hyvä vaan kun saavat kunnon kodin:) Pilvelle kuuluu ihan hyvää. Eilen annoin Pilvelle viinirypäleen ja rae juustoo. Ja se on syöny sitä vähän:) Mut Heippa!

13.11.09

Siivosin Pilven häkin tänään. Se tapahtu tosi nopeesti ja oli hauskaa:) Pilvi oli hyvin tyytyväinen kun olin siivonnut sen häkin. En siivonnutkaan tänään kanien häkkiä.. Siivoon huomenna tai ylihuomenna kanien häkin. Mutta kuitenkin ennen kun lähtevät. Hirmune syyrialais kuume tullu<3

14.11.09

Voi hitsi, kun katon sitä syrkkii nii tulee vesi silmää ku haluis nii kovasti ;< Toivottavasti saan..

15.11.09

Voi hitsiläinen, kanit muutti sitte tänää:< Nooh.. Ainaki saivat hyvän kodin. Syrkki kuume edelleen:)<3 Pakko saaha, Pakko saaha! Aivot huutaa:D PAKKO! Ihan oikeesti. Pidin just Pilvee sylissä, tosi ihanuus<3 Otin myös vähän kuvia, JOULU kuvia;)

27.11.09

Hei,
Ihanaa, saan sen syyrialaisen hamsterin. Eilen annoi ( Ja toissapäivänä ) Pilvelle hapankorppuu, jonka päälle olin laittanu vadelma päärynä pilttii. Pilvi tykkäs tosi paljon. Idean sain siitä kun olin eläinkaupassa ( Idea Pet ) ja siellä annettiin, nii hamsut näytti tykkäävän tosi paljon siellä. Kannattaa kokeilla;) Pilvellä ollaa harjoteltu agilityä viimeks viikonloppuna ja alkuviikosta, katotaa sit jos tänään jaksais illalla ( Nyt on kuitenkin aamu vielä ). Pitää vielki sellast ininää:'D Dumle ja Herkules on muuttanu meiltä uuteen kotiin noin 2 viikkoa sitten, missä niillä on paljon isommat tilat.

28.11.09

Moi,

Annoin eilen Pilvelle kunnon iltapalan. Salaattia, kurkkua, hapankorppua jonka päälle olin laittanut vadelma päärynä pilttiä, salaattia ja kurkkua laitoin myös päälle. Aamulla ( Tänään ) Pilvi oli sotkenut kaiken! Mutta oli myös syönyt paljon niistä. Näytti pitävän siitä iltapalasta. Ostan varmaan Pilvelle joulukalenterin, koska Faunattaressa myydään ( Tai ainakin viime vuonna ) jyrsijöille, koirille ja kissoille joulukalentereita. Eilen siivosin Pilven dunan ja aikaa meni 13 min. Ei hirveän paljoa. Yöllä Pilvi juoksi ihan hulluna juoksupyörää.

2.12.09

Moi,
Jouluhan se lähestyy ja lähestyy:) Kohta saa Pilvikin lahjoja. Pilvi voi hyvin. Hmm... Se keneltä kysäisin sitä syyrialaista, ei ole vieläkään vastannut.. :/ Toivotaan että pian, syrkit alkavat ( SIELLÄ ) olemaan kohta jo puolivuotiaita nii ei oo sitte kiva.. Haluisin nimittäin ihan sellasen pennun:) Mutta siis hyvää joulunodotusta teille:)!

10.12.09

Moi,
Noniin, Pilvellä huomattu talviturkkia:D Ihanaa<33 Otsassa on sitä alkanut tulemaan. Tuli 8.12 sille, siis alko tulee. Ja suurentunut se alue:) Tänään kävin ostaa sille jotai ruokaaki, vaikka sillä onkin Harry Hamsuu viel vähän..

29.12.09

Pilvelle kuuluu hyvää. Pilvi sai lahjaks: Puruja, 4 hunajavarrasta ja jotai herkkuja. Pilvel on iha hirveesti talviturkkii! Nyt käytän Pilvel ruokaa Power Vit Fruity food=)


1.1.10

Hei,
Onnellista uuttavuotta 2010! Toivotamme Pilven kanssa. Annoin eilen Pilvelle sellasen pahvilaatikon, tai no siis se on iha linnan muotone:D Nii leikkasin siihe oviaukon, nyt se käyttää sitä sen mökkinä=DD Ihana<3

2.1.10

Huh.. Pelottavaa tämä uusivuosi! Pilven turkki on alkanut tuntumaan silkinpehmeältä, ja sit Pilven turkki kiiltää<3 :) Täysterve söpöläinen!

10.1.10

                                                Vesivahinko & Kuulumisia

Meillä kävikin sitten lopulta näin.. Olin vaihtanut Pilvelle veden, ja lähtenyt ystävälleni yöpymään pariksi päivään. Kun olin tullut kotiin, huomasin Pilven juomapullon tyhjänä!
" Miten tää on voinu juua nää vedet kahessa päivässä?! "  Näytin eräälle perheenjäsenellemme joka pitää myös Pilvestä paljon:) Hän vain nauroi ja menin vaihtamaan veden. Sitten tajusin kokeilla puruja, purut eivät olleet märkinä, joten juomapullo ei voisi olla rikki.  Seuraavana aamuna huomasin taas veden loppuneen!
" Jokin tässä on nyt vialla.. " Mietin. Kokeilin taas puruja, purut olivat märkinä! Sitten huomasin että pullo vuosi. Hm.. Ostan sitten tänään uuden! Ostin tänään Pilvelle juomapullon, mutta se on pieni. Tiedätte varmaan millaista tarkoitan? Lisään kuvan siitä kun kerkiän. Ostin myös Pilvelle suklaanappeja. Siivosin myös dunan!;)

1.5.10

Vappu on mennyt ihan mukavasti:>
Pilvi tuossa helmikuun aikoihin, alkoi olemaan hieman... Noh... Aggressiivinen.
Mutta nyt ( VASTA ) on alkanut hieman rauhoittumaan. Näyttelyihin ei menty mutta on minulla uutisiakin. Ystäväni tuttujen kaverilla on hamsteri ( siis heidän lapsellaan ) ja hän on tullut nyt allergiseksi hamstereille. Elikkäs 99% tuo pikku poitsu muuttaneen meille:>

18.5.2010

Juu, se poitsu, joka on nyt nimeltään Elmeri, muutti meille;> Noin kaksi kolme viikkoa sitten muutti;>


©2019 - suntuubi.com